Ez az oldal mindent magába foglal ami eddig hiányzott!

Ez az oldal mindent magába foglal ami eddig hiányzott! A szakembereknek színvonalas megjelenés, tanfolyam, jelenlét, a Pácienseknek pedig egy nagy lehetőség ahhoz, hogy több ember közül helyszínben, felkészültségben és szimpátiában a legmegfelelőbb Gyógytornászt találhassák meg! Azt gondolom, hogy ezáltal sikerül hidat építeni a gyógytornázni vágyók és a mozgásterapeuták, gyógytornászok között!

Sikeres munkákat és stabil gyógyulásokat kívánok!

Pap Andrea – Gyógytorna
www.papandrea.hu
andrea@papandrea.hu

2012-08-13
Címkék:

2 hozzászólás

  • #1  Kálnai Mihály | 2012-08-29 07:57

    Felajánlom minden gyógytornásznak a 1083 Apáthy István u. 12. szám alatt működő jól felszerelt gyógytornatermeinket munkájuk magas színvonalú végzéséhez. Jelentkezés, időpont egyeztetés: 06 20 961-2511.
    Gyógytorna Megoldás Kft.

  • #2  Bán-Kálnai Beáta | 2012-08-30 09:36

    Szeretném örömömet és elismerésemet kifejezni, hogy az Pap Andrea felvállalt egy olyan szerepet, ami az egész szakma minőségét és színvonalát emeli! A gyógytornát, mint lehetőséget, vagy megoldást egyre többen fogják felismerni és használni, így sikerülhet a valóban gyógyult és egészséges emberek számát növelni ! Büszke vagyok arra, hogy az Andi fáradtságot és pénzt nem kímélt azért, hogy mindezt létrehozza. Biztos vagyok abban, hogy ez még csak a kezdet és talán Ő az első aki a mai világban a marketinget , az önérvényesülést a szakmai színvonalhoz olyan módon tudja hozzá tenni, hogy egy egészen új fejezetet nyit ezzel a szakma történelmében! Köszönjük!
    Remélem sokan élnek majd a lehetőséggel és egyéni sikereiken keresztül fogják érezni ennek az oldalnak és az Andi munkájának az óriási jelentőségét!

Hozzászólás beküldése

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

*
*

Iratkozzon fel
blogértesítőnkre,
hogy elsőként értesüljön írásainkról!