Nagy örömömre szolgál, hogy a gyógytornahálóza…

Nagy örömömre szolgál, hogy a gyógytornahálózat keretin belül lehetőségem volt Dr. Újházy András szülész-nőgyógyász előadását meghallgatni!

Nagyon hatékonnyá teszi a kezelést, és felgyorsítja a gyógyulást,  ha az orvosok és a gyógytornászok megosztják egymással a tapasztalataikat.

Remélem lesznek még más szakterületről is orvosok, akikkel együttműködve egy profi, hatékony , eredményes virtuális team-ben lehet majd együtt dolgozni!

Köszönöm! Bán-Kálnai Beáta

Rendkívül érdekes és tanulságos volt hallani…

Rendkívül érdekes és tanulságos volt hallani egy szülész-nőgyógyász véleményét, mind a szülésről, mind a szülés utáni regeneráció kérdésköréről. Mind egyetértettünk abban, hogy sok esetben nagyban megkönnyítené a szülést, illetve a vajúdás közbeni szakaszt, ha a kismama teljes mértékben tisztában lenne feladataival, a szülés közbeni folyamatokkal. Itt jöhet szóba a gyógytornászok, valamint e téren dolgozó szakemberek munkája, akik ha “megtanítják”, felkészítik minden eshetőségre a kismamát, akkor azzal az orvos munkáját és nem utolsó sorban a szülő nő helyzetét is megkönnyebbítik.

Köszönöm a részvétel lehetőségét!

Felházi Blanka

Elismerés!

Szeretném örömömet és elismerésemet  kifejezni, hogy  az Pap Andrea felvállalt egy olyan szerepet, ami az egész szakma minőségét és színvonalát emeli! A gyógytornát, mint lehetőséget, vagy megoldást egyre többen fogják felismerni és használni, így sikerülhet a  valóban gyógyult és egészséges emberek számát növelni !  Büszke vagyok arra, hogy az Andi fáradtságot és pénzt nem kímélt azért, hogy mindezt létrehozza. Biztos vagyok abban, hogy ez még csak a kezdet és talán Ő az első aki a mai világban a marketinget , az önérvényesülést a szakmai színvonalhoz olyan módon tudja hozzá tenni, hogy egy egészen új fejezetet nyit ezzel a szakma történelmében! Köszönjük!

Remélem sokan élnek majd a lehetőséggel és egyéni sikereiken keresztül fogják érezni ennek az oldalnak és az Andi munkájának az óriási jelentőségét!

Ez az oldal mindent magába foglal ami eddig hiányzott!

Ez az oldal mindent magába foglal ami eddig hiányzott! A szakembereknek színvonalas megjelenés, tanfolyam, jelenlét, a Pácienseknek pedig egy nagy lehetőség ahhoz, hogy több ember közül helyszínben, felkészültségben és szimpátiában a legmegfelelőbb Gyógytornászt találhassák meg! Azt gondolom, hogy ezáltal sikerül hidat építeni a gyógytornázni vágyók és a mozgásterapeuták, gyógytornászok között!

Sikeres munkákat és stabil gyógyulásokat kívánok!

Pap Andrea – Gyógytorna
www.papandrea.hu
andrea@papandrea.hu

Iratkozzon fel
blogértesítőnkre,
hogy elsőként értesüljön írásainkról!